Zmrzovalniki Electrolux se ponašajo z vrsto prednostmi 

Ker je na tržišču ogromno ponudbe z belo tehniko, vam nakup novega zmrzovalnika najverjetneje predstavlja kar nekaj težav. V specializirani prodajalni se bodo pred vami pojavili najrazličnejši modeli, proizvajalci in ne nazadnje še številne oblike zmrzovalnikov. Priporočamo vam, da posebno pozornost namenite svetovno uveljavljenemu proizvajalcu. Zmrzovalniki Electrolux so namreč v tem hipu zagotovo top izbira. 

Vseeno pa pred nakupom zmrzovalnika naredite čim večje število različnih ponudb. Zbirajte podatke o cenah, tehničnih lastnostih, energetski učinkovitosti, proizvajalcu, kraju nakupa. Veliko koristnih podatkov vam je na voljo tudi na spletu. 

Energetski razredi zmrzovalnikov 

Zmrzovalniki različnih proizvajalcev se umeščajo v energetske razrede od A++ do G (A++ pomeni najmanjša poraba energije. Opazili boste, da so novejši zmrzovalniki energijsko učinkovitejši. Priporočamo vam, da si izberete takšen zmrzovalnik, ki je umeščen v energetski razred vsaj A+. 

Dobro je preveriti še letno porabo električne energije. Poraba je zlasti odvisna od modela in starosti zmrzovalnika. Starejši modeli lahko porabijo celo do trikrat več elektrike kot sodobnejši zmrzovalniki z naprednejšo in varčnejšo tehnologijo. Na letni ravni boste tako lahko prihranili nekje do 30 evrov. 

Zmrzovalniki Electrolux imajo naprednejšo in varčno tehnologijo, zato vam je prihranek z njihovo uporabo zagotovljen. 

Nakup zmrzovalne omare ali skrinje 

Pred nakupom zmrzovalnika zelo dobro premislite, ali potrebujete napravo v obliki skrinje ali omare. Zmrzovalnik v obliki omare je dobrodošel za vsa gospodinjstva, kjer uporabniki želijo imeti odlično preglednost nad celotno vsebino. Sodobno zasnovane zmrzovalne omare imajo priročne izvlečne predale. Te vam zagotavljajo popolno preglednost nad tem, kaj imate v zmrzovalniku in česa ne. 

Morda je za vas najpomembneje, da imate za shranjevanje živil v zmrzovalniku čim več prostora. V takšnem primeru si boste izbrali zmrzovalno skrinjo. Ta vam ponuja bistveno več prostora, vendar pa se zavedajte, da bo preglednost zato toliko manjša. 

Zmrzovalnik Electrolux se na prodajnih mestih pojavlja v obeh različicah. Preverite v specializirani prodajalni ter se odločite za najustreznejšo varianto shranjevanje živil. 

Zmogljivost zmrzovalnikov 

Ključni podatek, ki ga pri izbiri zmrzovalnika nikakor ne smete spregledati, je zmogljivost zmrzovalne naprave. Podatek vam bo povedal, približno koliko kilogramov hrane je zmrzovalnik sposoben zamrzniti v 24-ih urah. 

Zmogljivost izbirajte glede na to, koliko živil običajno nameravate zamrzniti; vsekakor naj bo tu v ospredju tudi številčnost vašega gospodinjstva. 

Zmrzovalniki Electrolux so med najzmogljivejšimi zmrzovalniki, ki vam jih v tem hipu ponuja trg. 

Izgled zmrzovalne naprave 

Ne nazadnje je pomembno še to, kako zmrzovalnik izgleda na prvi pogled. Še zlasti je to pomembno za naprave, ki so prosto postavljene in tako vplivajo na sam izgled celotnega prostora. 

Sodobni zmrzovalniki so estetsko dovršeni, kar boste pri izbiri kaj hitro opazili tudi sami. A ne pozabite; zmrzovalnika ne izbirajte samo na podlagi ugodne cene in lepega izgleda. 

Vrhunska ponudba odličnih zmrzovalnikov 

Zmrzovalniki Electrolux in druge vrste zmrzovalnikov svetovno priznanih proizvajalcev so vam na voljo tudi v trgovini Setring v Medvodah (Gorenjska cesta 50a).