Pri izbiri novega pralnega stroja je najpomembneje, da si izberete takšnega, ki se ponaša z jasnim ter preprostim delovanjem in ne nazadnje še z najboljšimi rezultati ob najnižji stopnji porabe. Bosch pralni stroji so zagotovo ena od najboljših izbir, ki vam jih v tem trenutku ponuja trg.

Pestra ponudba pralnih strojev Bosch

Na trgu so vam na voljo Bosch pralni stroji različnih tipov. V osnovi jih lahko razdelimo na pralne stroje s sprednjim polnjenjem, SlimLine pralne stroje globine do 45 centimetrov ter na pralno-sušilne stroje.

Bosch pralni stroji s sprednjim polnjenjem so lahko vgradni ali prostostoječi. Enako velja za pralno-sušilne stroje. Katera od izbir je ustreznejša za vas, je najbolj odvisno od vaših zahtev pri opremljanju svojega doma. Pri izbiri vam v veliki meri lahko pomaga tudi izkušeni prodajalec v specializirani prodajalni z belo tehniko.

Pralni stroj s polnjenjem spredaj

Najnovejši Bosch pralni stroji s polnjenjem spredaj so na trgu označeni kot posebno tihi pralni stroji z EcoSilence Drive inverter motorjem ter tihim programom. Takšne vrste strojev so odlična izbira za vse kupce, ki jim tiho delovanje pralnega stroja pomeni veliko. Stroji Bosch vključujejo AllergyPlus, ki je posebej zasnovan za vse tiste uporabnike, ki imajo občutljivejšo kožo oziroma jih pestijo najrazličnejše alergije.

Vario boben Bosch pralnega stroja omogoča posebej nežno ter učinkovito pranje. Struktura bobna je namreč edinstvena. Vključena je tudi brezstopenjska avtomatika za odmerjanje količine perila. Ta omogoča velik prihranek z vodo, posledično tudi denarja. Privlačen LED zaslon ponuja preprosto upravljanje na dotik ter številne dodatne funkcije, na primer zakasnitev vklopa, prikaz preostalega časa.

Za uporabnika privlačen je zlasti Night Wash, ki omogoča svobodno izbiranje programov za izjemno tiho pranje.

Možnost upravljanja pralnega stroja Bosch s pametnim telefonom

Za vse najnaprednejše in najzahtevnejše kupce bele tehnike so Bosch pralni stroji še toliko privlačnejši, ker vam omogočajo funkcijo daljinskega nadzora in upravljanja Home Connect. V praksi to pomeni, da lahko svoj novi pralni stroj kontrolirate in upravljate s pomočjo pametnega telefona, in sicer z aplikacijo Home Connect.

Najsodobneje zasnovani Bosch pralni stroji uporabnike navdušujejo s samodejnim odmerjanjem detergenta. To omogoča poseben sistem i-DOS. Stroj lahko natančno prilagodi količino pralnega sredstva, in sicer glede na količino perila, tip tkanine in ne nazadnje tudi glede na stopnjo umazanosti.

Posebna funkcija pralnega stroja Bosch za odstranjevanje madežev

Bosch pralni stroji z opcijo AntiStain vam na izjemno učinkovit način pomagajo pri odstranjevanju madežev. Sistem poskrbi, da se tudi najtrdovratnejši madeži lahko povsem odstranijo, na primer madeži rdečega vina, trave, čokolade.

Program Colors in funkcija Reload

Novi Bosch pralni stroji vključujejo program Dark Colors. Ta poskrbi za nežno čiščenje oblačil temnejših barv, na primer kavbojk. Funkcija Reload pa vam omogoča dodajanje pozabljenih kosov perila kar med samim pranjem.

Pralno-sušilni Bosch stroji se na primer ponašajo s funkcijama Quick 15′ in AquaStop. Quick 15′ je hiter program pranja, s katerim lahko v samo petnajstih minutah operete do 2 kilograma perila. AquaStop je posebna zaščita pred izlivom vode. Funkcija AutoDry vaše perilo učinkovito opere in ga nežno posuši do stopnje suhosti, ki jo želite vi.

Pestra ponudba Bosch izdelkov 

Veliko dobre in cenovno dostopne ponudbe Bosch izdelkov vam je za ogled in nakup na voljo v trgovini Setring v Medvodah (Gorenjska cesta 50a). Pri odločitvi oziroma nakupu pralnega stroja vam lahko pomaga strokovno podkovani prodajalec. Ta vam bo podal še veliko več praktičnih nasvetov za odlično rokovanje z vrhunsko napravo za pranje perila. Z njim kontakt lahko vzpostavite tudi preko telefonskega klica na 01/361 83 90 ali 051 678 002.