Nakupi na obroke

NLB_nakupi_na_obroke

Kako? Z NLB Plačilno kartico MasterCard, Visa in/ali Karanta*

Kje? Na vseh prodajnih mestih, ki so označena z nalepko Nakupi na obroke

Na koliko obrokov? Od 2 do 12 obrokov, brez obresti in brez stroškov.**

Višina nakupa? Je odvisna od višine neporabljenega limita, ki ga imate na NLB Pačilni kartici, s katero boste opravili nakup.***


Še nimate svoje NLB Plačilne kartice MasterCard, Visa ali Karanta? Obiščite katerokoli NLB poslovalnico in zahtevajte svojo! Imetniki NLB Klika, pa lahko zahtevek za svojo novo kartico oddate kar prek spletne banke.
www.nlb.si/obroki


*Ne velja za NLB Posojilni kartici MasterCard in Karanta ter NLB Poslovno kartico masterCard. **Število in višina obrokov je določena s strani posameznega prodajnega mesta. ***Limit, ki ga imate na NLB Plačilni kartici, bo obremenjen za celotno višino neodplačanega dela nakupa, in sicer za čas do poplačila celotne obveznosti nakupa, vendar največ za 12 mesecev od dneva nakupa. Z odplačevanjem posamičnih obrokov, se vam bo postopoma sproščal tudi limit. Tiskovina je infomativne narave. Pridružujemo si pravico do sprememb. Za napake v tisku in morebitne skrite napake v zvezi s tiskom ne prevzemamo odgovornosti. NLB d.d., Trg republike2, 1000 Ljubljana, april 2012.